• Foto-2

  • - CRED în datoria de a apăra teritoriul şi interesele României în orice situaţie. -

  • - CRED în obligaţia mea de a respecta cu stricteţe legile statului român. -

  • - CRED în dreptul la libertate şi siguranţă a fiecărui cetăţean al patriei noastre. -

  • - CRED în libertatea de gândire şi conştiinţă, în viaţa privată şi de familie a oricărui om. -

  • - CRED că omul trebuie să moară aşa cum s-a născut - liber şi egal în demnitate şi drepturi. -

  • - Să-mi ajute Dumnezeu ca această credinţă să nu dispară niciodată. -

Forum

calendarul ligii

calendarul ligii

Mesajde Arfire » Sâm Dec 21, 2013 8:54 am

De ce a fost conceput atit de prost?Este atit de multa activitate in Marina si folosim poze din anii 93...cum as putea tine in fata o luna de zile un calendar cu imaginea unei sedinte....a putea fi rautacios dar sunt atent la exprimare...Nu e prima data cind se intimpla...Nu sunt singurul membru care are aceata opinie...avem colegi cazuti la datorie si in calendar apar poze total nereprezentative(incerc sa fiu elegant in exprimare).Sunt dezamagit....
Arfire
 
Mesaje: 2
Membru din: Sâm Dec 21, 2013 8:40 am

Re: calendarul ligii

Mesajde Mihailescu Dumitru2 » Mar Dec 24, 2013 10:53 am

Apreciez atât opiniile, cât și efortul de a vă abține în a...vorbi și altfel! Nu pot însă să fiu de acord cu dumneavoastră atunci când, pe fondul unei evidente malițiozități, încercați să blamați Calendarul 2014 editat de ligă. Argumentați „inoportunitatea” Calendarului 2014, și asta doar că nu vă este pe plac! Ați observat postate în paginile sale fotografii de prin anii '90?!? Cum ați reușit acest lucru, pentru că singura poză mai veche este cea din 2009, când Corpul M.M.M.și-a aniversat centenarul existențial! Sunteți, spre marea mea surprindere, profund deranjat de faptul că acest Calendar - în fapt un nevinovat element spiritual, nu vine cu elemente din marină (probabil siluete de nave, activități etc.) și nu „vorbește” despre sacrificiul uman al camarazilor căzuți la datorie prin unele teatre de operațiuni din lumea largă! Nu v-ați pus problema de ce? Simplu, domnule! Pentru că nu a fost gândit și aprobat de către Consiliul Director al ligii ca purtător de cuvânt al momentelor și aspectelor dorite de dumneavoastră. Această asociație socio-profesională nu reprezintă neapărat marina militară - chiar dacă membrii majoritari provin în mare parte din acest segment profesional! De ce nu puteți fi de acord că e mult mai firesc firesc să se prezinte mici crâmpeie din activitatea ligii?!? Este o soluție mediatică la care s-a apelat și zău dacă realizez de ce v-a deranjat! Că fotografiile postate nu vă sunt pe plac, asta-i o problema dumneavoastră. Sfatul meu, stimate domn, e să nu vă folosiți prea mult vederea privind instantaneele fotografice ce vă provoacă atâta deranj. Folosiți Calendarul doar pentru a vă informa în privința datei, și atât! Lăsați fotografiile să fie privite de alții. Un asemenea mod de trata lucrurile în mod sigur vă va solicita prea puțin propriul sistem perceptiv, făcându-vă să nu mai fiți atât de des și de mult nervos cu nervii! Oricum, de credeți că aveți mult mai multe de spus la adresa ligii sau chiar a mea personal, haideți să ne întâlnim la sediul acestei asociații unde, ascultându-ne reciproc argumentele, poate reușim să lămurim lucrurile.
Sărbători liniștite și...gânduri mai curate și mai bune!
Mihailescu Dumitru2
 
Mesaje: 3
Membru din: Mar Sep 10, 2013 6:06 pm

Re: calendarul ligii

Mesajde Arfire » Mie Dec 25, 2013 12:15 am

Domnule Maistru Militar Principal de Marina,dialogul pe care il avem in acest moment nu imi va stirbi respectul fata de dumneavoastra.Gindurile mele sunt din cele mai bune si mai curate,dovada ca ies cu o opinie inainte si mi-o asum....am spus ca sunt dezamagit...poza de la Revelionul din 93 a fost facut-a la Albatros si in fotografie suntem colegi care am petrecut impreuna....deci stiu exact despre ce e vorba.
Imi permit sa-mi doresc imagini cu munca maistrilor din Marina si accept ideea ca sa apara imagini din activitatea Ligii...dar mi-e greau sa nu fac diferenta dintre o imagine de presa (excelente in Timona) si o imagine de PR,de prezentare pentru meseria de maistru militar de marina,membru al Ligii,din Calendar.Se putea gasi o solutie eleganta,de mijlocVa rog sa ma credeti ca imaginile nu sunt pentru un Calendar care sa ne reprezinte.Nu vreau sa insist mai mult.
Am spus ca sunt dezamagit de calendar dar nu am fost nici macar ironic la adresa cuiva...dumneavoastra sunteti cel putin acid cu mine...nu cred ca merit...modul in care d-voastra imi sugerati cum sa-mi folosesc privirea e lipsit de eleganta...starea mea psihologica si psihiatrica este normala dupa aprecierile celor in masura sa o faca. Eu am apreciat un material tiparit iar d-voastra va permiteti sa faceti aprecieri la starea mea de sanatate.Calitatea mea o mai au inca doi oameni in tara.Nu ma cunoasteti,evident.M-as bucura sa va retrageti exprimarile cu barbatie,exprimari care ma lezeaza personal.Atitudinea superioara nu va onoreaza si nu imi induce in nici un fel dorinta unui dialog direct.Ma asteptam la inteleptul de care cei tineri au nevoie.Nu v-a iesit decit solutia de mahala.Nu va vad un om al dialogului,probabil ca nu sunt singurul care v-a spus-o.Nu am pus deloc problema pretului,a faptului ca noi sustinem pretul calendarului....acest amanunt nu ma intereseaza.
Sunt mindru ca fac parte din liga din 90 dar va rog sa ma lasati sa fiu mindru si mai departe.

P.S. Nu sunt nervos ...sunt doar amarit....si exprimarile ieftine...,,fiți atât de des și de mult nervos cu nervii!...''sunt de doi bani
Arfire
 
Mesaje: 2
Membru din: Sâm Dec 21, 2013 8:40 am


Înapoi la Spune-ți părereaCine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron